Hª de la Filosofia en Florida Secundària.

EL MITE DE LA CAVERNA I EL SÍMIL DEL SOL



És clar que a hores d'ara ja coneixes el mite de la caverna. Un text bellíssim i de profundes reflexions. El mite té moltes lectures, moltes interpretacions, Es per això que continua estant fresc, viu, que encara ens ensenya molt. El mite és un motiu recurrent en vídeos, còmics, vinyetes i dibuixos, però no totes reflecteixen correctament ni tan sols l'escena creada per Plató. Vos propose unes quantes activitats per què descobriu si en sabeu més que els  seus autors.


També és molt interessant i aclaridor l'article de Conchín Pérez sobre el Bé que podeu llegir fent clic sobre la imatge de la dreta.










Agraïments per la il.lustració de Duque i i pel vídeo de Lord Vampireone en Deviantart

2 comentarios:

José Ángel Castaño Gracia ha dit...

Hola Ana. He leído tu mensaje en Issuu. Como no sé cómo responderte desde ese portal, lo hago aquí, en tu casa. Sólo decirte que estás haciendo un trabajo excelente en Filosof-Art: que cantidad de materiales y que atractivos. Quisiera también recomendarte otra aplicación que tiene muchas posibilidades didácticas y, además, es muy fácil de usar y muy intuitiva. Se trata de Photopeach, aunque igual ya la conoces. Por si no es así te dejo un enlace para que veas su funcionamiento: a mi me está dando muy buenos resultados. Filosofía en caricatura on PhotoPeach
http://photopeach.com/album/mc8um8

Un cariñoso saludo.

José Ángel

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

Publica un comentari a l'entrada

Puja

ir arriba

Visita altres entrades

Visita altres post